Ons Team

Ons team bestaat uit drie master gecertificeerde begeleidingskundige, Elian, Colette en Martine. Wij geloven erin dat samenwerken ons in staat stelt om de beste resultaten te bereiken. Hierbij benutten we ieders potentieel en zetten we diverse kwaliteiten in. We delen onze ziens- en zijnswijze en vullen elkaar aan vanuit passie en authentiek handelen.

 • Elian Claassen

  Elian is een gepassioneerd begeleidingskundige die vanuit haar morele kompas werkt en een betekenisvolle bijdrage wil leveren aan het grotere geheel. Haar spontane en mensgerichte aanpak geeft ruimte voor vertrouwen en verbinding. Ze werkt creatief, is kleurrijk en houdt ervan om dingen net even iets anders aan te pakken, “binnen de grijze kaders lekker met kleur buiten de lijntjes te gaan”.
  Daarnaast kan ze vanuit een serieuze kijk en soms een kritische noot de wereld met haar complexe vraagstellingen bekijken. Hierbij zoekt ze naar de vraag achter de vraag en kan ze, vanuit een filosofische benadering, morele vraagstukken aanraken en verdiepen. Hierbij schuwt ze geen vragen omtrent ethisch verantwoord handelen en zingeving die ze graag op een creatieve en beeldende manier in gesprek brengt.

  Linkedin
 • Colette Montens

  Colette werkt als begeleidingskundige vanuit passie, creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid rondom team- en organisatievraagstukken. Vanuit haar relationele en systeemtheoretische benadering, maakt ze (onzichtbare) patronen zichtbaar om vandaaruit met de ander het patroon te bewerken richting de gewenste verandering: van onderstroom naar bovenstroom. Ze benut hierin haar verfijnd analytisch vermogen. Ze combineert dit met het creëren van speelruimte waarbij ze gebruik maakt van spel: “het spel creëert letterlijk speelruimte en collectieve levenskunst.” Hierbij vindt ze het belangrijk dat de stille stem gehoord én benut wordt in het vinden van de oplossingsrichting. Ze heeft een brede expertise opgebouwd in begeleidingsvraagstukken als trainer en organisatieadviseur voor implementatie van methodieken, intervisor, teamcoach, supervisor, registercoach en begeleidingskundige.

  Linkedin
 • Martine Schilder

  Martine is een gepassioneerde en toegewijde begeleidingskundige met een scherp oog voor detail en een onstuitbare drang om met elkaar de wereld mooier te maken. Ze gedijt het best in een dynamische omgeving en met een brede achtergrond als docent, trainer, supervisor en registercoach brengt zij een positief kritische en vernieuwende blik bij taaie vraagstukken. Zij durft de lastige vragen te stellen om vanuit het goede gesprek pijnpunten op tafel te krijgen; dit doet zij altijd vanuit een liefdevolle en constructieve dialoog en maakt daarbij veelal gebruik van kraakheldere beeld-vorming en inzichtgevende ervaringsopdrachten.

  Linkedin

Kom in contact

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzal dan niet!


Verificatie code